De Beste Kerstshow van Nederland

De Beste Kerstshow van Nederland

Lovelylisi nodigt alle bloemenwinkels van Nederland uit om deel te nemen aan de ‘De Beste Kerstshow van Nederland’. De winnaar van deze wedstrijd zal op 28 januari 2013 op de vakbeurs Christmasworld in Frankfurt bekend worden gemaakt. De hoofdprijs bestaat uit een tegoedbon van duizend euro lisianthus voor de winkel of het tuincentrum dat de mooiste kerstpresentatie heeft gemaakt. Lovelylisi introduceerde onlangs op de Tradefair lisianthus als kerstbloem. De stand stond vol met moderne, gewaagde kerstcreaties met lisianthus en toonde daarmee een hele nieuwe kijk op kerstversiering. Nu worden de bloemisten van Nederland uitgedaagd hetzelfde te doen.

‘De Beste Kerstshow van Nederland’ is een nieuwe vakjuryprijs die is opgezet in samenwerking met het vakblad  De Pook, de Frankfurter Messe en 2Dezign. Bloemisten kunnen tot 4 december hun foto’s en visie insturen en maken kans op de hoofdprijs van duizend euro aan lisianthus. Alle inzenders ontvangen een gratis VIP-kaart voor Christmasworld 2013 in Frankfurt. In december wordt de top 3 van de kanshebbers door de jury bekend gemaakt. De 3 beste inzenders worden op kosten van de organisatie uitgenodigd voor de prijsuitreiking, inclusief een hotelovernachting en tien vrije toegangskaarten voor medewerkers.

Hoe meedoen?
Bloemisten leveren voor 4 december fotomateriaal aan (redactie@tpk-media.nl) van hun winkel in kerstsfeer, aangevuld met hun visie en motivatie waarom zij de ‘Beste Kerstshow van Nederland’ hebben. Kijk voor meer informatie op www.tuinzaken.nl.