Lovelylisi sponsort stylisten event

Op 28 maart jl. vond in 't Spant in Bussum de vijfde editie van het event 'Inspiring Contacts' plaats. Dit is een jaarlijks event van de beroepsvereniging Crisp (interieur en vastgoed stylisten). Lovelylisi sponsorde dit jaar het event door bloemen te leveren voor de demonstratie en workshop van het event. 

Pascal Koeleman van 2dezign en Corine van Holst van Montana Lisianthus waren hierbij aanwezig. Aafje Nijman en Joan Stam waren gevraagd een workshop te geven om de stylisten meer en beter bloemwerk te laten maken en ze door middel van een trendseminar in combinatie met een demonstratie te informeren over de laatste trends. Dit event was een prachtige kans om lisianthus te promoten. 

Bij Crisp zijn 350 leden aangesloten, waarvan 200 leden aanwezig waren op deze bijeenkomst. Deze groep stylisten adviseert voornamelijk consumenten (80%) en voor een klein deel zakelijk (20%). Ze werken voor diverse bladen en doen de styling voor onder andere Karwei (Marie Gon) en Decorette. Sommige stylisten werken voor TV (Van Kavel tot Kasteel en Woonmagazine). Tevens verzorgen ze stijl/inspiratiekamers voor het Home Trade Center, ETC en het Perscentrum Wonen.