Bloemistenactie op Facebook

In samenwerking met het toonaangevende bloemistenblad ‘De Pook’start Lovelylisi deze maand een Facebookactie voor de Nederlandse bloemist.Via de kersverse Facebookpagina van Lovelylisi vragen wij bloemisten een foto te uploaden van hun allermooiste arrangement, bloemstuk of kunstwerk met lisianthus.Een uitgelezen kans om te kijken wat de bloemist met lisianthus doet. Onze Facebookpagina is ook toegankelijk voor consumenten en we hopen met deze actie lisianthus meer onder de aandacht te brengen.

500 euro voor winnaar
In samenwerking met ‘De Pook’ trekken we op 1 juli aanstaande een winnaar uit de mooiste inzendingen. De winnaar ontvangt een waardebon voor € 500,-  aan lisianthus. Daarnaast trekken we ook twee winnaars uit de personen die de Lovelylisi pagina ‘geliked’ hebben op Facebook. Zij krijgen een waardebon van € 200,- aan lisianthus. De actie is geldig voor alle Nederlandse bloemisten.

Groothandel doet mee

Diverse Nederlandse groothandelscentra zullen onze actie ondersteunen door in de week van 20 mei een grote banner in hun groothandel te plaatsen en flyers van onze Facebookactie neer te leggen. In de eerstvolgende uitgave van ‘De Pook’ die op 21 mei verschijnt, plaatsen we een advertentie die bloemisten informeert over onze actie. De Pook zal in juli nogmaals aandacht besteden aan de actie als de winnaar bekend wordt gemaakt.

Aan deze actie werken mee: Cultra, Groothandelscentrum Plantion, Terra, Flora Holland, Florazon, Pyramide, en De Pook.

Klik hier voor de Facebookpagina van Lovelylisi. 
Klik hier voor de flyer van onze Facebookactie.